Ejendomshandel

Få tid og rum til at skabe dit nye hjem -overlad det juridiske til os

Vi yder en personlig og professionel rådgivning til en rimelig pris ved køb af hus, lejlighed eller anden ejendom. Som advokat varetager vi dine interesser overfor andre.

Hvorfor vælge en advokat ved en bolighandel?

Vi er først og fremmest købers repræsentant, og vi er vant til at håndtere de papirmængder, der indgår i en bolighandel.

Står I overfor at købe fast ejendom, kan I vælge at tage en snak med os, inden I underskriver, så vi kan gennemgå papirerne. Derved får I en større sikkerhed for, at der ikke gemmer sig ubehagelige ting, som f.eks. en gammel og ulovlig olietank, der kan give jer problemer og omkostninger. Men det kan også være I allerede har underskrevet en købsaftale.​

Under alle omstændigheder forbered jer og vær sikker på, at der er indført et advokatforbehold i købsaftalen. Det giver jer sikkerhed for, at I kan komme ud af handlen igen, hvis det efterfølgende viser sig, at tingenes tilstand ikke er, som I havde regnet med.

Et advokatforbehold kan lyde:
“Denne handel er fra købers side betinget af, at dennes advokat godkender handlen i sin helhed. Indsigelser skal være sælgers ejendomsmægler skriftligt i hænde senest kl. X, Y hverdage efter købsaftalen er underskrevet af begge parter. Såfremt indsigelser ikke er fremkommet inden fristens udløb, er handlen bindende for køber, bortset fra evt. fortrydelsesret efter “Lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom.”

​Frist skal ligge mellem 3-6 dage.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tager en konkurrencedygtig pris, men den afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig med.

Som standard hjælper vi med gennemgang af købsaftale og dokumenter med berigtigelse af handlen, udarbejdelse af skøde, tinglysning og afslutning af handlen med refusionsopgørelse.

Advokat

Vi yder advokathjælp til virksomheder såvel som til private.

Konsulent-
rådgivning

Vi har i mange år arbejdet som projektledere og projektansvarlige.